zaterdag 1 december 2012

Internet...

Internet wat down... enerzijds deed dat wel deugd, anderzijds ging dat samen met héél véél stress omdat ik voor het werk vanalles moest doen en daardoor tussen stagebezoeken door steeds op zoek moest gaan naar een plekje waar er internet was. 9 dagen zonder, dat is toch best lang ;)

Ondertussen niet stilgezeten want de naaimachine werkte wel ;)

Voor het neefje van een collega. Was eigenlijk als kerstcadeau voorzien maar ja, de Sint komt eerst...


Een superschattig overgooierke (maat 68 -  patroon uit Knippie april/mei 2012). En ja, nu mis ik wel een dochter... gelukkig kan ik anderen ermee gelukkig maken ;) 


Een geboortesetje voor een nog geboren te worden babytje... 
 
Een setje slabben voor een tweeling. Voor de eerste keer de naam erop geflockt. Ging eigenlijk best goed...En ten laatste, nog een lampenhoesje... vrees dat dit een verslaving zou kunnen worden ;)


Nog een paar zaken op mijn lijstje voor de maand december ;) wat een fijne hobby!

Oh ja, dit deed ik ook nog...

  

Ik ben niet de bruid, wel diegene die haar kleed een paar keer opgeknoopt heeft ;) 

En vandaag waren we HIER! Genieten... Geniet ook nog van jullie zondag ;) 
 

4 opmerkingen:

 1. Als moeder van twee dochters trekt mijn oog automatisch terug naar het kleedje,prachtig !!! De andere spulletjes natuurlijk ook :)
  Geniet van jullie zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou door die 9 dagen zonder internet heeft de naaimachine wel overuren mogen draaien :) Wat heb je een mooie dingen gemaakt zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad wat heb je mooie dingen gemaakt en ik vind het kleedje echt fantastisch! Die knippie heb ik ook, als we in januari een meisje krijgen ga ik deze zeker ook maken! Bedankt voor de inspiratie. Stiekum wil ik ook graag weten waar je het leuke appelstofje vandaan hebt...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lang gezocht naar het stofje en uiteindelijk helemaal toevallig in een winkel in de buurt gevonden. Jammergenoeg helemaal uitverkocht. Hij stond ook nog bij Annamarieke te koop maar ik denk dat de stof daar ook uitverkocht is :(

   Verwijderen