zondag 19 februari 2012

Wauw, mijn eerste award... en meteen gemotiveerd om meer te tonen: de Tote Bag

Ik kreeg vandaag van Nienke een Liebster award... wauw! super! wat fijn!
Ik kon vannacht niet goed slapen en dankzij de jongste was ik al heel vroeg wakker. Denken, denken,... en toen zag ik het! Mijn eigen Tote Bag (zie http://happyinred.blogspot.com/2012/02/reversible-2-coloured-tote-bag-tutorial.html) 


Ik probeer uit elk project iets te leren... en ik leer steeds héél veel... Vandaag was het "eigen paspelband maken'. Wel aan de hand van gekochte biaisband. Je ziet het niet zo goed op de foto's maar ik maakte dus gele paspelband (die zwarte had ik nog liggen). Eigenlijk helemaal niet zo moeilijk dankzij de uitleg op allerlei andere blogs (wat zou je toch zonder doen!).

Ik werkte af met wat knopen. Knopen... Vorige week op bezoek bij mama dook ik de kasten in en vond schatkisten vol knopen.Ik vond toevallig bij Kruidvat sorteerbakjes en maakte er een spelletje van met de oudste zoon: sorteren ;)
En zie hier het resultaat: 

Genoeg knopen voor nog heel wat projecten... en na het "showen" van mijn laatste tas, zal ik er nog veel mogen maken ;)

Morgen een pakje afgeven bij een lief Boeleke. Dan volgen er weer foto's ;)

Nog eens "nen dikke merci" Nienke en fijn dat ik er opeens zoveel nieuwe volg(st)ers bij heb!

5 opmerkingen:

 1. Proficiat met je award! Je hebt een leuke blog en maakt mooie dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je mijn tas hebt gemaakt, echt tof zeg!! Leuk dat deze zo is afgewerkt met paspel, dat heb ik nog nooit gedaan, dus dat wordt wellicht eens tijd ;-) Mag ik vragen waar je die handige knopenbakjes hebt gekocht? Bij mij is het één grote bende!
  Groetjes,
  Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kreeg gisteren al heel wat complimenten ;) dus ga er nog een paar mogen maken... Met die paspelband heb ik wel je werkvolgorde wat aangepast zodat ik de paspel er in 1 keer rond stikte (dus eerst de zijkanten aan elkaar, dan paspelband rond stikken, dan bovenkanten).
   De bakjes heb ik vorige dinsdag gevonden in Kruidvat, heel toevallig...

   Verwijderen