zaterdag 14 april 2012

PIF 2012

Een tijdje geleden reageerde ik op een oproep van Zazozip om mee te doen aan "Pay it forward". Voor wie dit niet kent, hier de uitleg:

"Pay it forward 2012" (geleend bij Zazozip...)

Op Facebook doet dit "Pay-it-forward"-initiatief opnieuw de ronde ... en ik wil dit ook graag op mijn blog de wijde wereld in sturen ... zeg maar een give-away met een positieve boodschap achter. Tuurlijk wil ik veel volgers maar ik wil deze keer vooral 5 blije mensen.


Ik beloof om iets handgemaakt te maken voor de eerste vijf mensen die hieronder reageren (ik kies wat het zal worden). Zij moeten dit op hun beurt in hun status plaatsen en iets handgemaakts maken voor de eerste vijf mensen die reageren.

De regels zijn dat het met de hand gemaakt moet worden en ontvangen moet worden voor het einde van 2012. Het kan net zo simpel zijn als het maken van een kop koffie voor een vriend. Die kop koffie moet je niet letterlijk nemen, we willen niet dat die koffie uitloopt in de brieventas van de postbode die met onze online bestellingen moet zeulen, trouwens ik lust geen koffie ;-) Klein en schattig voldoet zeker !


 
 
Zin om mee te doen? De eerste 5 reacties tellen mee ;) en gezien ik tijd heb tot einde 2012 kan ik eerst nog uitzieken...

13 opmerkingen:

 1. Wat een tof initiatief ! ik doe graag mee! (niet te geloven dat ik op tijd ben met m'n berichtje!)
  Liefs,
  CarlaK
  (Ik zet het nu zoals het hoort ook op mijn blogje : maaksels van Carlak)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste CarlaK... het einde van het jaar nadert en ik wil nog iets voor je doen... stuur je me je gegevens door naar lottesfrutsels@gmail.com?

   Verwijderen
 2. Geweldig !
  Ik doe graag mee!
  En ben super benieuwd!
  Groetjes,
  Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste Nienke... het einde van het jaar nadert en ik wil nog iets voor je doen... stuur je me je gegevens door naar lottesfrutsels@gmail.com?

   Verwijderen
 3. Super, een heel tof initiatief. Ik doe graag mee en zet het ook op mijn blogje.
  Groetjes

  Ils

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste Ils... het einde van het jaar nadert en ik wil nog iets voor je doen... stuur je me je gegevens door naar lottesfrutsels@gmail.com?

   Verwijderen
 4. Kei leuk!!! Dat wil ik ook wel op mijn blogje zetten. Zag het via goudbezie!!! groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste Karen... het einde van het jaar nadert en ik wil nog iets voor je doen... stuur je me je gegevens door naar lottesfrutsels@gmail.com?

   Verwijderen
 5. Waw, als ik goed kan tellen is hier nog een plaatsje vrij, dus ... ik doe ook mee ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste Awesome... het einde van het jaar nadert en ik wil nog iets voor je doen... stuur je me je gegevens door naar lottesfrutsels@gmail.com?

   Verwijderen
 6. allez hup, we zijn met 5 ;) nog even geduld hé, ik heb nog tot december :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geen probleem, we hebben tijd ...
  't is een leuk initiatief vind ik ;-)
  ik kijk er al naar uit

  BeantwoordenVerwijderen